Cauta pe site:  
     Prima pagină » Instituţii » Consiliul General al Mun. Bucureşti » Dezbatere publică » Proiecte supuse dezbaterii publice Micşorează fontul Măreşte Fontul  
  Directia Generala Administratie si Relatia cu CGMB - CONSULTAREA CETĂȚENILOR ȘI A ASOCIAȚIILOR LEGAL CONSTITUITE
Date contact
Proiect de hotarare privind aprobarea documentatiei de urbanism Plan Urbanistic Zonal (PUZ) - Zona de Sud a Sectorului 4 BucurestiTermen:
2018-06-26


De la: Teodora Militaru:2018-06-19 10:12:31
Buna ziua. Avand in vedere PUZ-ul aflat in aprobare, va rugam sa va ganditi la faptul ca scolile si gradinitele din zona sunt destul de departe de zona nou construita. Intrucat 90% din locuitorii acestor complexe sunt tineri, care au sau urmeaza sa aiba copilasi, va rugam sa va ganditi si la ei. De asemenea, ar fi de bun augur un parc, o zona verde, trotuare pe care sa se poata circula cu caruciorul, niste indicatoare cu oprirea interzisa pe acestea si lista poate continua. Va multumesc!


De la: Laur:2018-06-18 18:07:02
Buna ziua! Va rugam sa mariti considerabil procentele ce tin de spatiu verde!


De la: Ioan Balcescu:2018-06-18 18:00:31
Subscriu la ceea ce a zis doamna corina in mesajul anterior si anume ca:In acest PUZ, zona de parcuri este de 1,44% iar zona de spatii verzi un total 6.85% dintre care plantatii forestiere si cursuri de apa de care cetatenii nu se pot bucura. Consider ca procentul de parcuri este foarte foarte mic pentru populatia care locuieste sau va locui acolo. Intrucat procentul de M2(am vazut ca se mentioneaza chiar P+22) este de 15%, procentul de M3(P+4) 23%, zona L - 13% + intreaga zona industriala, cred ca e evident ca este nevoie de un procent mai mare de spatii verzi, cu precadere parcuri. Va rog sa evaluati posibilitatea alocarii din zona mixta M sau din zona de activitati A catre zona verde V1a sau cel putin V7. Calitatea aerului in Bucuresti este foarte slaba, avem nevoie de mai multe spatii verzi. Cartierul Berceni a cunoscut o dezvoltare imobiliara de amploare dar nu s-a luat in calcul faptul ca acesti locuitori nu au acces la un parc, cel mai aproape fiind Parcul Tineretului care oricum deserveste o zona foarte mare. Bucurestenii au dreptul la aer curat si la parcuri si intrucat vorbim de un PUZ al unei zone care este in plina dezvoltare, va rog sa aveti in considerare aceasta cerere si sa schimbati PUZ astfel incat sa contina o zona mai mare de spatii verzi. Multumesc!


De la: Pajara Relu:2018-06-18 17:32:05
Buna ziua, Parc in zona Metalurgiei. Multumesc


De la: Pajara Relu:2018-06-18 17:32:01
Buna ziua, Parc in zona Metalurgiei. Multumesc


De la: Corina Ivanov:2018-06-12 14:50:12
Buna ziua, In acest PUZ, zona de parcuri este de 1,44% iar zona de spatii verzi un total 6.85% dintre care plantatii forestiere si cursuri de apa de care cetatenii nu se pot bucura. Consider ca procentul de parcuri este foarte foarte mic pentru populatia care locuieste sau va locui acolo. Intrucat procentul de M2(am vazut ca se mentioneaza chiar P+22) este de 15%, procentul de M3(P+4) 23%, zona L - 13% + intreaga zona industriala, cred ca e evident ca este nevoie de un procent mai mare de spatii verzi, cu precadere parcuri. Va rog sa evaluati posibilitatea alocarii din zona mixta M sau din zona de activitati A catre zona verde V1a sau cel putin V7. Calitatea aerului in Bucuresti este foarte slaba, avem nevoie de mai multe spatii verzi. Cartierul Berceni a cunoscut o dezvoltare imobiliara de amploare dar nu s-a luat in calcul faptul ca acesti locuitori nu au acces la un parc, cel mai aproape fiind Parcul Tineretului care oricum deserveste o zona foarte mare. Bucurestenii au dreptul la aer curat si la parcuri si intrucat vorbim de un PUZ al unei zone care este in plina dezvoltare, va rog sa aveti in considerare aceasta cerere si sa schimbati PUZ astfel incat sa contina o zona mai mare de spatii verzi. Multumesc!** Puteti trimite mesaje si la adresa de e-Mail proiecte.supuse.dezbaterii.publice@pmb.ro, specificând în câmpul SUBIECT numărul Proiectului la care faceţi referire.
 
Primaria municipiului Bucuresti © 1996 - 2018